Diensten in en rond het huis

Het kan ons allemaal gebeuren, ben je aan het wassen stopt je wasmachine ermee. Valt de deur achter je dicht en je sleutels liggen nog op tafel. Trek je het toilet door staat het water tot boven aan de wc-pot. En zo kunnen we wel even doorgaan. 038-diensten.nl is het platform voor alle ongemakken in en rond het huis of uw bedrijf. Wij werken met lokale vakmensen in verschillende diensten en deze staan elke dag tot de beschikking van u en het gezin. Een kleine selectie van vakmensen in 's-Heerenbroek : Witgoed Monteur, Cv Monteur, Slotenmaker, Verhuizer, Loodgieter, Elektricien en Glaszetter.

klussen

Klussen in en rond het huis

Klussen in huis, soms moet het gebeuren. Juist de klussen die uitgesteld worden, die we steeds vooruitschuiven, dat zijn de klussen die net even te moeilijk of echt niet leuk zijn. Op 038-diensten vind je de juiste vakman of vrouw om die klus te klaren. 038-diensten heeft een selectie lokale vakmensen voor de juiste klus. Wil je een garage verbouwen, een serre aanbouwen, een hek of schutting plaatsen, een tuinhuis of veranda plaatsen, zolder verbouwen tot slaapkamer, dakkapellen of kunststof kozijnen plaatsen? De grote klus begint bij 038-diensten.nl. Onze dienst zit er nooit op.

opzoek naar

Opzoek naar:

Opzoek naar: een Advocaat, notaris, makelaar, verzekering of uitvaartbegeleiding het zijn nou net de diensten waar we niet meteen aan denken maar die we soms toch nodig hebben.


038-diensten.nl voor de CONSUMENT in het 038 netnummer gebied

038-diensten biedt verschillende diensten aan in het netnummer gebied 038. De diensten die worden aangeboden worden dan ook uitgevoerd door lokale bedrijven, zzp-ers, of dienstverleners. Lokale ondernemers die diensten willen aanbieden kunnen zich dan ook aanmelden bij diensten.nl. Op deze manier moet er een platform ontstaan waar de consument alles zou moeten vinden wat hij nodig heeft betreffende diensten rondom en in het huis, binnen zijn woonplaats of regio. Het dienstenplatform heeft als doel om zoveel mogelijk diensten aan te bieden waar behoefte aan is binnen de regio, daarom: mocht u tips hebben of mist u diensten mail ons.


Je aansluiten als bedrijf

038-Diensten.nl is een platform waar de consument de dienst kan vinden die op dat moment nodig is. Het voordeel voor bedrijven die samenwerken met diensten.nl is dat de consument die vandaag gebruikt maakt van een dienst, bijvoorbeeld: wasmachine reparateur, morgen gebruik maakt van jouw dienst. Op deze manier bouwen we een netwerk op waar elk bedrijf dat samenwerkt met diensten.nl gebruik kan maken van het netwerk. Voor de consument is het handig om 1 platform te hebben waar hij alles op kan vinden.

Voorbeeld: Iemand wil een serre aanbouwen, wat heeft hij daarvoor nodig? Een aannemer die gaat bouwen, elektricien voor de stopcontacten, schilder voor de wanden en plafonds. Via dit platform is de dienst bereikbaar waar nodig.

Je ook aansluiten als bedrijf, dienst of zzp-er binnen jouw netnummer gebied? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. We zijn u graag van dienst.

Aanmelden Dienst of bedrijf

038-diensten.nl het platform voor u regio, hier vind je de dienst die je verder help

Onze dienst zit er nooit op